Back to All Events

WORKSHOP FOTOGRAFIE BASIS

  • Marijke Krekels Fotografie Torenallee 50-56 Eindhoven, NB, 5617 Netherlands (map)

Je hebt al even die mooie spiegelreflexcamera- of uitgebreide systeemcamera, maar je fotografeert alleen op de automatische stand? Je wilt eigenlijk meer waarde uit je dure camera halen, maar je weet niet hoe? Dan is deze workshop perfect voor jou!

We starten bij de basis, want technische kennis is het belangrijkste fundament voor het schieten van dat ene perfecte plaatje. Je leert in één dag alles wat je moet weten over fotograferen en over jouw spiegelreflexcamera. Na deze workshop ga je gegarandeerd met de belangrijkste informatie en vol inspiratie weer naar huis.

Voor wie?
Voor alle beginners die meer uit zijn/haar spiegelreflexcamera wil halen (indien je een systeemcamera hebt, dan is het noodzakelijk dat je handmatig je diafragma, sluitertijd en ISO in kunt stellen). Zodat je zelf handmatig je camera kan instellen in plaats van altijd maar die automatische knop te gebruiken.

Wat kun je verwachten?
Je leert over de basisbegrippen diafragma, sluitertijd, ISO en witbalans. Daarnaast komt scherpte-diepte uitgebreid aan bod en hoe je deze met het instellen van je camera kunt beïnvloeden. Naast de techniek wordt er ook kort tijd besteed aan compositie en standpunt, zodat jouw foto niet van een professional te onderscheiden is.

Tijdens de workshop wordt theorie afgewisseld met praktijk. Er wordt gewerkt met een lesboek en na afloop van de workshop krijg je dit lesboek mee naar huis. Hierdoor heb je een compact naslagwerk, dat je altijd kunt raadplegen, voor thuis of wanneer je op reis gaat.

Kosten
Deze leerzame workshop kost €115,00 per persoon. Dit is inclusief lekkere luxe lunch, lesboek en BTW.

Informatie
Niveau: beginners
Aantal cursisten: minimaal 3 en maximaal 8 cursisten
Tijdsduur: 5,5 uur inclusief lunch
Locatie: Torenallee 50-56, Eindhoven (Gebouw Gerard, Strijp-S)
Datum: 8 april 2017
Tijd: 10.00 – 15.30 uur
Meenemen: Spiegelreflex- of systeemcamera, lenzen, opgeladen accu, leeg geheugenkaartje en je handleiding van je camera

Aanmelden
Wil je de workshop Basisfotografie volgen, stuur dan een mail met je naam, adres, telefoon en mailadres naar marijke@marijkekrekels.nl.

Earlier Event: February 27
WORKSHOP FOTOGRAFIE VERVOLG